Προγνωστικά Στοιχήματος: Κόντρα σε προγνωστικά και παράδοση

προγνωστικα στοιχηματος

Ρεφάραμε κάποια από την χασούρα της εβδομάδας την Πέμπτη μέσω της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το διπλό σε απόδοση 1.95 στην Betshop στο Σέλτικ – Λεβερκούζεν (0-4), όπως και το over 2,5 σε απόδοση 1.91 στο Γκενκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-3).

Πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, πάμε να τα δώσουμε όλα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββατοκύριακου που προσφέρει εκατοντάδες επιλογές.

Προγνωστικά Τορίνο – Γιουβέντους

Το σπουδαίο “Derby della Mole” κλέβει την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Με τον Ιβάν Γιούριτς στην τεχνική ηγεσία της, η Τορίνο δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πάλεψε για την αποφυγή του υποβιβασμού την προηγούμενη σεζόν, την ώρα που η Γιουβέντους δείχνει να βρίσκει σιγά – σιγά αγωνιστικά πατήματα παραμένοντας αήττητη σε πέντε αναμετρήσεις (4-1-0).

Προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Τσέλσι στο Τορίνο (1-0), στην οποία θύμισε κάτι από το πρόσφατο παρελθόν, όσον αφορά τα αμυντικά καθήκοντά και τον χαρακτήρα της. Η παράδοση ευνοεί ξεκάθαρα τους “μπιανκονέρι” στο “Derby della Mole”, αυτό δεν σημαίνει πως η Τορίνο δεν θα διεκδικήσει τις δικές τις ευκαιρίες σε αυτό. Παίζει στρωτό ποδόσφαιρο με ταχύτητα, θεωρούμε πως μπορεί να απειλήσει την βαριά αμυντική γραμμή της Γιουβέντους. Πάμε κόντρα στα προγνωστικά επιλέγοντας το σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Άρης – Απόλλων Σμύρνης

Με μοναδικό στόχο το 3Χ3, ο Άρης υποδέχεται ίσως τη χειρότερη ομάδα (μέχρι στιγμής) της Σούπερ Λιγκ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε τρεις σερί ήττες δεχόμενος συνολικά έντεκα γκολ (πέτυχε μόλις δύο), προτού ανοίξει λογαριασμό με αντίπαλο τον Ιωνικό (0-0 εντός) την προηγούμενη βδομάδα.

Είναι γεγονός πως οι “κιτρινόμαυροι” της Θεσσαλονίκης ταλαιπωρούνται από κάποιες σοβαρές απουσίες (Ιτούρμπε, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Φαμπιάνο), ωστόσο έχουν βάθος στο ρόστερ ώστε να τις υπερκαλύψουν, διατηρώντας τον τίτλο του φαβορί για “τρίποντο”. Φαντάζει δύσκολο να δεχτούν γκολ από την “Ελαφρά Ταξιαρχία”, όπως και το να σκοράρουν σωρηδόν με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Επιλογή μας αποτελεί το 1 & under 3,5 σε απόδοση 1.98.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:00 Τορίνο – Γιουβέντους 1Χ (2.05)

20:30 Άρης – Απόλλων Σμύρνης 1 & under 3,5 (1.98)

Photo credit: bluesbby on Visualhunt

Panagiotis Kistoglidis
Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!