Προγνωστικά Στοιχήματος: Η παράδοση δίνει μικρό προβάδισμα

Σταλ Μίελετς - Βίτζεβ Λοτζ προγνωστικά
Photo Credits: Sipa US / Alamy Stock Photo

Η στήλη επιστρέφει στα στοιχηματικά δρώμενα μετά από μία εβδομάδα απουσίας και… βουτιών! Θα τα λέμε παρεούλα για τις επόμενες μέρες, προτού πάρουμε το δεύτερο και τελευταίο μέρος της καλοκαιρινής άδειας που, ελπίζουμε, θα μας βοηθήσει να γεμίσουμε μπαταρίες ενόψει μίας άκρως απαιτητικής σεζόν. Στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίσαμε ένα σημείο που έρχεται από την πρεμιέρα της Πολωνίας.

Σταλ Μίελετς – Βίτζεβ Λοτζ

Παρόμοια πορεία πραγματοποίησαν την προηγούμενη σεζόν Σταλ Μίελετς και Βίτζεβ Λοτζ στην Εκστρακλάσα, χαρακτηριστικό είναι πως τερμάτισαν με τρεις βαθμούς διαφορά στην τελική κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι ξεκινούν την 5η σερί σεζόν τους στα μεγάλα σαλόνια με τον ίδιο προπονητή, τον Καμίλ Κιέρες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα γράψουν την 3η σερί με τον Ντάνιελ Μισλίεβιετς που είχε αναλάβει τον πάγκο τους στις αρχές Σεπτεμβρίου 2023.

Στατιστικά να αναφέρουμε πως η Βίτζεβ Λοτζ παραμένει αήττητη σε τρεις επισκέψεις της στην έδρα της Σταλ Μίελετς (2-1-0 / 5-1), πέρσι αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ σε αυτή.

Σταλ Μίελετς – Βίτζεβ Λοτζ Στατιστικά

*Goal / Goal στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Σταλ Μίελετς.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Βίτζεβ Λοτζ.

Σταλ Μίελετς – Βίτζεβ Λοτζ Προγνωστικά

Δεν περιμένουμε σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δίνουμε πολύ μικρό προβάδισμα για θετικό αποτέλεσμα στους φιλοξενούμενους λόγω παράδοσης και καταλήγουμε στοιχηματικά στο Χ2 & under 3,5 σε απόδοση 2.00.

20:00 Σταλ Μίελετς – Βίτζεβ Λοτζ Χ2 & under 3,5 (2.00)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!