Προγνωστικά Στοιχήματος: Υπάρχουν προϋποθέσεις για γκολ

Στεάουα - Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά
Photo Credits: Mark Waugh / Alamy Stock Photo

Θετικότατη η επιστροφή της στήλης στις επάλξεις, επιβεβαιώθηκε το Χ2 & under 3,5 σε απόδοση 2.00 στο Betshop στην αναμέτρση Σταλ Μίελετς – Βίτζεβ Λοτζ και σήμερα στρέφουμε το στοιχηματικό βλέμμα μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στεάουα – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αήττητη παραμένει η Στεάουα από το ξεκίνημα της σεζόν με απολογισμό 3-2-0, στον 1ο προκριματικό γύρο δεν δυσκολεύτηκε να προσπεράσει το εμπόδιο της άσημης ευρωπαϊκά Βίρτους από το Σαν Μαρίνο. Προφανώς και θα έχει δυσκολότερο έργο απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ που, από τη μεριά της, προέρχεται από κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισραήλ επί της Μακάμπι Πετάχ Τίβκα.

Υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων το καλοκαίρι και ανακατατάξεις στο ρόστερ τους. Με δεδομένο πως η ρεβάνς του ζευγαριού θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, την “Bozsik Aréna” στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα προσπαθήσει να πάρει έστω μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Στεάουα – Μακάμπι Τελ Αβίβ Στατιστικά

*Over 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της Στεάουα.

*Κράτησε το μηδέν στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στεάουα – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε καλό θέαμα σε ένα κατάμεστο, όπως αναμένεται, γήπεδο. Στοιχηματικά θα επιλέξουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.93.

20:30 Στεάουα – Μακάμπι Τελ Αβίβ over 2,5 (1.93)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!