Προγνωστικά Στοιχήματος: Μικρό προβάδισμα για Σάλτσμπουργκ

Ντιναμό Κιέβου - Σάλτσμπουργκ προγνωστικά
Photo Credits: APA-PictureDesk / Alamy Stock Photo

Μόνο ψιλιασμένη δεν ήταν η Ρουζομπέροκ στην έδρα της Νόα το βράδυ της Τρίτης. Πραγματοποιώντας μία κάκιστη εμφάνιση γνώρισε δίκαιη ήττα με 3-0 και, ουσιαστικά, βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εκτός κι αν γίνουν πράγματα και θάματα στη μεταξύ τους ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα.

Δεν δικαιώθηκε το προγνωστικό στοιχήματος της στήλης, στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι μένουμε σε ρυθμό διοργανώσεων της UEFA και θα ασχοληθούμε με τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ

Αήττητες από το ξεκίνημα της σεζόν διατηρούνται Ντιναμό Κιέβου και Σάλτσμπουργκ σε έξι αναμετρήσεις έχοντας, μάλιστα, ίδιο απολογισμό 5-1-0. Σημαντική παράμετρος της αποψινής μεταξύ τους μάχης πως διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα και την πόλη Λούμπλιν της Πολωνίας κάτι που, αμέσως, “σβήνει” το πλεονέκτημα του γηπεδούχου.

Καλή παράδοση κόντρα σε ομάδες από την Αυστρία έχουν οι Ουκρανοί: Σε συνολικά 16 σχετικές αναμετρήσεις γνώρισαν μόλις τρεις ήττες, παράλληλα σημείωσαν έντεκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική η Σάλτσμπουργκ, θέλει να δώσει το παρών στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 6η σερί σεζόν. Προέρχεται από σπουδαία νίκη στην έδρα της ΛΑΣΚ που έκανε το 3Χ3 στην Μπουντεσλίγκα και ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πολωνία.

Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Ντιναμό Κιέβου.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Σάλτσμπουργκ.

Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ Προγνωστικά

Τα προγνωστικά δίνουν μικρό προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους, κάτι που υιοθετούμε κι εμείς από την πλευράς μας. Στοιχηματικά θα επιλέξουμε το Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 1.78.

22:00 Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ Χ2 & over 1,5 (1.78)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!