Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν χάνει στα Τίρανα

Αλβανία - Γεωργία προγνωστικά
Photo Credits: Associated Press / Alamy Stock Photo

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η… τρέλα του Nations League που, ουσιαστικά, μας έβγαλε εκτός ρυθμού από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Την τελευταία φορά που τα είπαμε από αυτή εδώ την γωνία του liveagones.gr επιβεβαιώθηκε το προγνωστικό στοιχήματος Αγγλία -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.85.

Τα “τρία λιοντάρια” άλωσαν την έδρα της Ιρλανδίας με 2-0 κι έκαναν πρεμιέρα με το δεξί στον όμιλό τους. Πάμε να αναλύσουμε το σημερινό σημείο που ξεχωρίσαμε από το Nations League.

Αλβανία – Γεωργία

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η Γεωργία μπροστά στο κοινό της, διέσυρε με 4-1 την Τσεχία αποδεικνύοντας πως δεν αποτελεί απλά ένα ποδοσφαιρικό πυροτέχνημα. Γίνεται καλή δουλίτσα τα τελευταία χρόνια από τον Γουίλι Σανιόλ που έχει καταφέρει να “στήσει” μία άκρως ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα.

Απόψε ταξιδεύει στην Αλβανία που κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή της Ουκρανίας σε ουδέτερη έδρα. Ουσιαστικά με τις νίκες τους οι δύο ομάδες έδειξαν πως είναι αυτές που θα κονταροχτυπηθούν για την 1η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στη League A.

Αλβανία – Γεωργία Στατιστικά

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Αλβανίας.

*Goal / Goal στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Γεωργίας.

Αλβανία – Γεωργία Προγνωστικά

Θεωρούμε πως η Γεωργία βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική μοίρα από τους σκληροτράχηλους Αλβανούς, έχει ποιότητα και την ευκαιρία να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στα Τίρανα. Στοιχηματικά θα την στηρίξουμε με κάλυψη κι ένα περιορισμένο εύρος γκολ επιλέγοντας το X2 & under 4,5 σε απόδοση 1.75.

21:45 Αλβανία – Γεωργία X2 & under 4,5 (1.75)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!