Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το 4Χ4 η Ντονκάστερ

Χάρογκεϊτ - Ντονκάστερ προγνωστικά
Photo Credits: Alex's Pictures - Objects / Alamy Stock Photo

Όχι μόνο δεν έχασε στα Τίρανα, αλλά η Γεωργία πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Κοτσορασβίλι, έκανε το 2Χ2 και φιγουράρει στην 1η θέση του 1ου ομίλου της League B του Nations League. Εξαιρετικό το σύνολο του Γουίλι Σανιόν, επιβεβαίωσε το προγνωστικό στοιχήματος X2 & under 4,5 σε απόδοση 1.75 στη Stoiximan που ξεχώρισε η στήλη την Τρίτη.

Πάμε να κάνουμε μία χαλαρή προθέρμανση ενόψει του γεμάτου δράση ΠΣΚ που ανοίγεται μπορστά μας, με την επιστροφή των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Χάρογκεϊτ – Ντονκάστερ

Ταξιδεύουμε στην Αγγλία και κατηφορίζουμε στη 2η κατηγορία αυτής για την αναμέτρηση της Χάρογκεϊτ με την Ντονκάστερ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες δίχως να σκοράρουν, πριν από αυτές είχαν αλώσει την έδρα της Κόλτσεστερ (1-0) φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς που τους διατηρούν στην 20η θέση και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Στην αντίπερα όχθη η Ντονκάστερ βρίσκεται στο +8 και την κορυφή, πανηγύρισε τρεις σερί νίκες βγάζοντας αντίδραση για τη μοναδική ήττα που γνώρισε στην έδρα της Νιούπορτ Κάουντι (3-1). Έχει την παράδοση σύμμαχο στις αναμετρήσεις με τη Χάρογκεϊτ παραμένοντας αήττητη σε τέσσερις με απολογισμό 3-1-0.

Χάρογκεϊτ – Ντονκάστερ Στατιστικά

*Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια της η Χάρογκεϊτ.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Ντονκάστερ.

Χάρογκεϊτ – Ντονκάστερ Προγνωστικά

Θα στηρίξουμε στοιχηματικά την πιο φορμαρισμένη και συνολικά καλύτερη ομάδα, σε μία αναμέτρηση που περιμένουμε να έχει γκολ. Πάμε με το 2 & over 1,5 σε απόδοση 2.02.

22:00 Χάρογκεϊτ – Ντονκάστερ 2 & over 1,5 (2.02)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!