Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιστρέφει στις νίκες η Γιουβέντους

Έμπολι - Γιουβέντους προγνωστικά
Photo Credits: SPP Sport Press Photo. / Alamy Stock Photo

Κόντρα στα προγνωστικά η Χάρογκεϊτ πέταξε νοκ άουτ την Ντόνκαστερ στη μεταξύ τους αναμέτρηση την Πέμπτη και, παράλληλα, το προγνωστικό στοιχήματος που ξεχώρισε η στήλη. Από χθες το βράδυ επέστρεψαν στη ζωή μας τα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίσαμε ένα σημείο που έρχεται από τη γειτονική και αγαπημένη Ιταλία, το οποίο αναλύουμε παρακάτω.

Έμπολι – Γιουβέντους

Θετικότατο το ξεκίνημα της Έμπολι στη σεζόν, παραμένει αήττητη σε τέσσερις αναμετρήσεις με απολογισμό 2-2-0. Πριν τη διακοπή για τις Εθνικές επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Μπολόνια (1-1). Σήμερα αποτελεί το απόλυτο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, απ’ την οποία υπέστη έξι ήττες στις επτά τελευταίες μεταξύ τους στο “Carlo Castellani”.

Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα του Τιάγκο Μότα έχει απολογισμό 2-1-0 με απολογισμό 6-0. Δυσκολεύεται να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, κάτι που αναμένεται να αλλάξει με την προσθήκη του Κόοπμαϊνερς πίσω από τον Βλάχοβιτς. Την προηγούμενη σεζόν οι “μπιανκονέρι” άλωσαν την έδρα της Έμπολι με 2-0.

Έμπολι – Γιουβέντους Στατιστικά

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της Έμπολι.

*Κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της η Γιουβέντους.

Έμπολι – Γιουβέντους Προγνωστικά

Δεν μπορούμε να κοντράρουμε το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, θα στηρίξουμε τη Γιουβέντους σε μία αναμέτρηση που περιμένουμε περιορισμένο σκορ. Πάμε στοίχημα με το 2 & under 4,5 σε απόδοση 1.95.

19:00 Έμπολι – Γιουβέντους 2 & under 4,5 (1.95)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!