Προγνωστικά Στοιχήματος: Στηρίζουμε (με κάλυψη) την έδρα

Πάρμα - Ουντινέζε προγνωστικά
Photo Credits: Sipa US / Alamy Stock Photo

Δεν επιβεβαιώθηκε ο τίτλος και το προγνωστικό στοιχήματος της στήλης το Σάββατο. Η Γιουβέντους πραγματοποίησε μία μετριότατη εμφάνιση επιστρέφοντας με τον βαθμό από το “Carlo Castellani”. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δέχθηκε πίεση από την Έμπολι που προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που παρουσιάστηκε μπροστά της. Πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Σέριε Α με δύο αναμετρήσεις, εμείς ξεχωρίσαμε ένα σημείο από αυτή του “Ennio Tardini”.

Πάρμα – Ουντινέζε

Έχασε την ευκαιρία να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Diego Armando Maradona” πριν από δύο βδομάδες η Πάρμα. Προηγήθηκε τη Νάπολι και πλήρωσε την ανόητη κάρτα που δέχτηκε ο τερματοφύλακας της στο 75′, επιτρέποντας τους γηπεδούχους να ανατρέψουν τα δεδομένα στις καθυστερήσεις. Σε γενικές γραμμές το συγκρότημα του Πέκια ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, εκμεταλλεύεται στο έπακρο της θανατηφόρες αντεπιθέσεις του και σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για νίκη επί της Ουντινέζε.

Εντυπωσιακότατο το ξεκίνημα της τελευταίας στη σεζόν, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις παραμένει αήττητη (3-1-0) και προέρχεται από δύσκολη νίκη επί της Κόμο στο “Bluenergy Stadium” (1-0). Γκολ και θέαμα έχουν οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο: Στις 5/6 τελευταίες επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal & over 2,5, ενώ στις τέσσερις τελευταίες σημειώθηκαν 2+ γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Πάρμα – Ουντινέζε Στατιστικά

*Goal / Goal στα τρία τελευταία παιχνίδια της Πάρμα.

*Goal / Goal στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της Ουντινέζε.

Πάρμα – Ουντινέζε Προγνωστικά

Θα στηρίξουμε με κάλυψη την Πάρμα σε μία αναμέτρηση που περιμένουμε γρήγορο ρυθμό, καλό θέαμα και γκολ. Πάμε με το 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 1.80.

19:30 Πάρμα – Ουντινέζε 1Χ & over 1,5 (1.80)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!