Προγνωστικά Στοιχήματος: Φουριόζοι οι Βαυαροι

Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ προγνωστικά
Photo Credits: dpa picture alliance / Alamy Stock Photo

Στοιχηματικό story of our life αποτέλεσε η αναμέτρηση της Πάρμα με την Ουντινέζε στο “Ennio Tardini”. Ξεχωρίσαμε το 1Χ & over 1,5, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0, έμειναν με δέκα στο 73′ και είδαν τα δεδομένα να ανατρέπονται τέσσερα λεπτά αργότερα μένοντας με άδεια χέρια, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων το προγνωστικό στοιχήματος.

Έναρξη του ανανεωμένου Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα με έξι αναμετρήσεις, εμείς θα ασχοληθούμε με αυτή της “Allianz Arena” του Μονάχου, γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης.

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου, πανηγυρίζοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε Μπουντεσλίγκα και Κύπελλο Γερμανίας. Στις τρεις από αυτές πέτυχε τουλάχιστον από τρία γκολ, ενώ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στις δύο. Το συγκρότημα του Κομπανί έβγαλε το DNA της στο Κίελο, φιλοδωρώντας με έξι γκολ τη Χόλσταϊν πριν από τρεις μέρες σκοράροντας τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Καλείται να διαχειριστεί τον απόλυτο ρόλο φαβορί απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ που γνωρίζει καλά πως η επιλογή να… κρεμαστεί απ’ τα δοκάρια δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να μπουν με σπασμένα φρένα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, στην οποία περιμένουμε ένα υψηλότατο σκορ.

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ Στατιστικά

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου.

*No / Goal στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ Προγνωστικά

Από στοιχηματικής άποψης θα επιλέξουμε οριακά το εξαιρετικά πιθανό over 1,5 ημίχρονο σε απόδοση 1.95.

22:00 Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ over 1,5 ημίχρονο (1.95)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!