Προγνωστικά Στοιχήματος: Ενθουσιασμός εναντίον εμπειρίας

Μπολόνια - Σαχτάρ προγνωστικά
Photo Credits: LaPresse / Alamy Stock Photo

Αναφέραμε στη χθεσινή στήλη πως η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να μπει με σπασμένα φρένα στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι έκανε ακριβώς αυτό. Πέτυχε συνολικά εννέα γκολ (!!) και τις ακυρώθηκαν άλλα δύο μέσω VAR, με τον Χάρι Κέιν να κάνει καρέ (σ.σ. χατ τρικ από την άσπρη βούλα).

Στο στοιχηματικό κομμάτι επιβεβαιώθηκε εύκολα το over 1,5 ημίχρονο που επιλέξαμε σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan. Μένουμε στα λημέρια του Τσάμπιονς Λιγκ, πάμε να αναλύσουμε το σημερινό προγνωστικό στοιχήματος.

Μπολόνια – Σαχτάρ

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 22 ολόκληρα χρόνια για την Μπολόνια που θα πραγματοποιήσει την παρθενική συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα έχει βρει σκούρα στο ξεκίνημα της σεζόν, αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1) προσπαθώντας να προσαρμοστεί μετά την αποχώρηση του Τιάγκο Μότα από τον πάγκο και των βασικότατων Καλαφιόρι και Ζίρκζεϊ.

Οι “ροσομπλού” υποδέχονται την πολύπειρη στο Τσάμπιονς Λιγκ Σαχτάρ που φιλοδώρησε πριν από λίγα 24ωρα με πέντε γκολ την Καρπάτι Λβιβ. Στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε επί ιταλικού εδάφους πανηγύρισε μόλις δύο νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Αταλάντα (2-1) στο “San Siro” τη σεζόν 2019/20. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Μπολόνια – Σαχτάρ Στατιστικά

*Goal / Goal στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Μπολόνια.

*Over 4,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της Σαχτάρ.

Μπολόνια – Σαχτάρ Προγνωστικά

Από τη μία πλευρά έχουμε τον ενθουσιασμό της Μπολόνια, από την άλλη την εμπειρία της Σαχτάρ. Στοιχηματικά θεωρούμε πως έχουν από ένα γκολ, για αυτό και θα επιλέξουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

19:45 Μπολόνια – Σαχτάρ Goal / Goal (1.90)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!