Προγνωστικά Στοιχήματος: Πάει ψηλά το σκορ

Τσέλτεναμ - Ρέντινγκ προγνωστικά
Photo Credits: MI News & Sport / Alamy Stock Photo

Περιμέναμε από την Τορίνο να “σπάσει” το αρνητικό σερί δίχως γκολ στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις της στην έδρα της Ίντερ, κάτι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Έμεινε νωρίς με δέκα ποδοσφαιριστές και με δύο γκολ στην πλάτη, προτού σκοράρει με τον Σαπάτα επιβεβαιώνοντας το προγνωστικό στοιχήματος Goal / Goal σε απόδοση 2.10 στη Stoiximan. Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι απ’ το οποίο ξεχωρίσαμε ένα σημείο.

Τσέλτεναμ – Ρέντινγκ

Ταξιδεύουμε νοερά στο “EV Charger Points” για την αναμέτρηση της Τσέλτεναμ με τη Ρέντινγκ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη επί της Άκρινγκτον (2-1 εντός), γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Μπάροου (2-1). Η εν λόγω αποτελεί τη μοναδική στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους, στις υπόλοιπες σημείωσαν μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Υποδέχεται τη Ρέντινγκ που, επίσης, έβαλε τέλος σε μίνι νικηφόρο σερί δύο αναμετρήσεων γνωρίζοντας την ήττα στην έδρα της Ρόδεραμ (2-1). Πέτυχε τουλάχιστον από ένα γκολ στις 4/5 εκτός έδρας αναμετρήσεις της, σε καμία δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν δεχόμενη συνολικά 13 γκολ.

Τσέλτεναμ – Ρέντινγκ Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της Τσέλτεναμ.

*Goal / Goal & over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Τορίνο.

Τσέλτεναμ – Ρέντινγκ Προγνωστικά

Λαμβάνοντας υπόψη και την στατιστική περιμένουμε μία αναμέτρηση με γρήγορο ρυθμό, θέαμα και γκολ. Επιλογή μας αποτελεί το Goal / Goal & over 2,5 σε απόδοση 1.95.

21:00 Τσέλτεναμ – Ρέντινγκ Goal / Goal & over 2,5 (1.95)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!