Προγνωστικά Στοιχήματος: Έχουν το εύκολο γκολ

Ατλέτικο Μινέιρο - Γκρέμιο προγνωστικά
Photo Credits: Eduardo Carmim / Alamy Stock Photo

Μία στοιχηματική επιλογή ξεχωρίσαμε σαν στήλη από τη χθεσινή αναμέτρηση Τσέλτεναμ – Ρέντινγκ στο πλαίσιο του Λιγκ Τρόφι η οποία, ωστόσο, αναβλήθηκε. Στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι θα ταξιδέψουμε νοερά στην Βραζιλία για να ασχοληθούμε με την εξ αναβολής μάχη της Ατλέτικο Μινέιρο κόντρα στην Γκρέμιο.

Ατλέτικο Μινέιρο – Γκρέμιο

Αν και προηγήθηκε με 2-0 πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, η Ατλέτικο Μινέιρο πέταξε δύο βαθμούς στην έδρα της με τη Βιτόρια υποχωρώντας στη 10η θέση της Σέριε Α. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις ηττήθηκε μόνο στην έδρα της Παλμέιρας (2-1) στις 29 Σεπτεμβρίου (τρεις νίκες, μία ισοπαλία), ενώ διατηρείται αήττητη μπροστά στο κοινό της σε πέντε (3-2-0).

Τα ξημερώματα της Πέμπτης υποδέχεται την Γκρέμιο που προέρχεται από νίκη επί της Φορταλέζα (3-1 εντός), αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε μίνι αρνητικό σερί δύο αγωνιστικών (0-1-1). Καταφέρνει να “ματώνει” με ευκολία τα αντίπαλα δίχτυα, επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal στις 5/6 τελευταίες αναμετρήσεις της. Δεν σκόραρε σε μία από τις έξι τελευταίες εκτός έδρας (3-2-1).

Ατλέτικο Μινέιρο – Γκρέμιο Στατιστικά

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Ατλέτικο Μινέιρο.

*Goal / Goal στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Γκρέμιο.

Ατλέτικο Μινέιρο – Γκρέμιο Προγνωστικά

Λαμβάνοντας υπόψη στατιστική και παράδοση πιστεύουμε πως η εν λόγω αναμέτρηση ξεκινάει από το 1-1 και το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Πάμε στοίχημα με το Goal / Goal σε απόδοση 2.05.

01:30 Ατλέτικο Μινέιρο – Γκρέμιο Goal / Goal (1.95)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!