Προγνωστικά Στοιχήματος: Με σοβαρές απουσίες η Σερβία

Σερβία - Ελβετία προγνωστικά
Photo Credits: imageBROKER.com GmbH & Co. KG / Alamy Stock Photo

Κατά ένα γκολ ξέφυγε η αναμέτρηση της Ιταλίας με το Βέλγιο στο “Olimpico”, το τελικό αποτέλεσμα 2-2 δεν επιβεβαίωσε το προγνωστικό στοιχήματος 2-3 γκολ που είχε ξεχωρίσει η στήλη.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απευθείας αποβολή του Πελεγκρίνι στο πρώτο ημιχρονο που, ουσιαστικά, έβαλε στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους που είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Μένουμε σε ρυθμούς Nations League, ξεχωρίσαμε ένα σημείο που έρχεται από την πόλη Λέσκοβατς της Σερβίας, η οποία φιλοξενεί την Ελβετία.

Σερβία – Ελβετία

Συνέχεια στο αρνητικό σερί που “τρέχει” από την έναρξη του Euro 2024 έδωσε η Σερβία στις δύο αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου. Αφού κατάφερε να περιορίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία στο μηδέν (0-0), επέστρεψε με άδεια χέρια από τη Δανία (2-0) σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες σε πέντε αναμετρήσεις, διάστημα στο οποίο πέτυχε μόλις ένα γκολ!

Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Στοΐκοβιτς αντιμετωπίζει σοβαρότατες απουσίες ενόψει της αποψινής μάχης με την Ελβετία, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ, μεταξύ άλλων, οι Βλάχοβιτς, Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ζίφκοβιτς. Στην αντίπερα όχθη η Ελβετία προέρχεται από δύο ήττες κόντρα σε Δανία (2-0 εκτός) και Ισπανία (4-1 εντός), βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει να αντιδράσει, στην προσπάθεια που θα κάνει, ουσιαστικά, να αποφύγει τον υποβιβασμό από τη League A.

Σερβία – Ελβετία Στατιστικά

*Δεν σκόραρε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της η Σερβία.

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Ελβετίας.

Σερβία – Ελβετία Προγνωστικά

Η Ελβετία πανηγύρισε τη νίκη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε με τη Σερβία, πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει το σχετικό 3Χ3. Πάμε στοίχημα με το 2 (DNB) σε απόδοση 1.85.

21:45 Σερβία – Ελβετία 2 (DNB) (1.85)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!