Προγνωστικά Στοιχήματος: Έδρα και παράδοση βγάζουν σημείο

Κορίνθιανς - Ατλέτικο Παραναένσε προγνωστικά
Photo Credits: Vilmar Bannach / Alamy Stock Photo

Λίγο πριν επανεκκινήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και η στήλη ταξιδεύει στοιχηματικά στην Βραζιλία, ξεχωρίζοντας ένα σημείο από την 30η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας που έρχεται από την “Neo Química Arena”, εκεί που η Κορίνθιανς υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε.

Κορίνθιανς – Ατλέτικο Παραναένσε

Στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Κορίνθιανς συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Ατλέτικο Παραναένσε που βρίσκεται οριακά εκτός αυτής. Χωρίς νίκη διατηρούνται οι γηπεδούχοι σε τρεις αναμετρήσεις (0-1-2), την ώρα που “τρέχουν” ένα αήττητο σερί 4-1-0 στις πέντε τελευταίες μπροστά στο κοινό τους (σ.σ. κράτησαν το μηδέν στις δύο, πέτυχαν 2+ γκολ σε όλες).

Απογοητεύει η Ατλέτικο Παραναένσε τον τελευταίο μήνα, διάστημα στο οποίο επικράτησε μόνο της Ρασίνγκ (1-0 εντός) στις 20 Σεπτεμβρίου. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες μη καταφέρνοντας να σκοράρει στις 3/4 τελευταίες. Ταξιδεύει στην έδρα της Κορίνθιανς με την οποία “τρέχει” μία κάκιστη παράδοση, επικρατώντας μία φορά στις έντεκα τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις (τέσσερις ισοπαλίες, έξι ήττες).

Κορίνθιανς – Ατλέτικο Παραναένσε Στατιστικά

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Κορίνθιανς.

*Δεν σκόραρε στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της η Ατλέτικο Παραναένσε.

Κορίνθιανς – Ατλέτικο Παραναένσε Προγνωστικά

Περιμένουμε ο παράγοντας έδρα να παίξει σημαντικό ρόλο στην εν λόγω αναμέτρηση, θα πάμε στοίχημα επιλέγοντας το 1 & over 1,5 σε απόδοση 2.15.

02:00 Κορίνθιανς – Ατλέτικο Παραναένσε 1 & over 1,5 (2.15)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!