Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυνατά από νωρίς η Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ - Ζανκτ Πάουλι προγνωστικά
Photo Credits: dpa picture alliance / Alamy Stock Photo

Πανηγυρικά δικαιώθηκε το προγνωστικό στοιχήματος της στήλης 1 & over 1,5 σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan στην αναμέτρηση Κορίνθιανς – Ατλέτικο Παραναένσε. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τόσο την έδρα τους, όσο την παράδοση φιλοδωρώντας την αντίπαλό τους με πέντε γκολ για το τελικό αποτέλεσμα 5-2.

Επανεκκίνηση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουμε αυτό το ΠΣΚ, απ’ το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίσαμε ένα σημείο που έρχεται από τη Γερμανία και το “Signal Iduna Park”.

Ντόρτμουντ – Ζανκτ Πάουλι

Απότομα προσγειώθηκε η Ντόρτμουντ πριν τη διακοπή για τις Εθνικές. Μετά την “επτάρα” που κέρασε στη Σέλτικ μπροστά στο κοινό της, επέστρεψε με άδεια χέρια από την πρωτεύουσα και την έδρα της Ουνιόν Βερολίνου γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Της πάει γάντι η Παρασκευή, ημέρα την οποία παραμένει αήττητη σε 38 αγωνιστικές με απολογισμό 29 νίκες και εννέα ισοπαλίες.

Στην αντίπερα όχθη έχουμε τη Ζανκτ Πάουλι που πέτυχε μόλις τέσσερα γκολ σε έξι αγωνιστικές, διατηρώντας τη χειρότερη επίθεση της Μπουντεσλίγκα. Στις 22 συνολικά αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” έχει απολογισμό 4-3-15, στην τελευταία μεταξύ τους επικράτησε με 2-1 στο “Millerntor” για το Κύπελλο Γερμανίας. Δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ το σχετικό 2Χ2…

Ντόρτμουντ – Ζανκτ Πάουλι Στατιστικά

*Over 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της Ντόρτμουντ.

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Ζανκτ Πάουλι.

Ντόρτμουντ – Ζανκτ Πάουλι Προγνωστικά

Με δεδομένο πως για την Ντόρτμουντ ακολουθεί μία σπουδαία αναμέτρηση στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένουμε να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να καθαρίσει το νωρίτερο τη νίκη, ώστε να κρατήσει δυνάμεις. Στοιχηματικά θα επιλέξουμε το 1/1 σε απόδοση 1.85.

21:30 Ντόρτμουντ – Ζανκτ Πάουλι 1/1 (1.85)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!