Προγνωστικά Στοιχήματος: Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί

Βενέτσια - Αταλάντα προγνωστικά
Photo Credits: Independent Photo Agency Srl / Alamy Stock Photo

Επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το προγνωστικό στοιχήματος 1/1 σε απόδοση 1.85 στην Stoiximan στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Ζανκτ Πάουλι. Οι γηπεδούχοι σκόραραν λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια και “καθάρισαν” τη νίκη προς το τέλος με κεφαλιά του Γκιρασί. Σήμερα ταξιδεύουν στη Βενετία για την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Αταλάντα για τη Σέριε Α.

Βενέτσια – Αταλάντα

Απογοητεύει με τη μέχρι στιγμής πορεία της η νεοφερμένη Βενέτσια, πριν τη διακοπή επέστρεψε με άδεια χέρια από την έδρα της Ελλάς Βερόνα (2-1) γνωρίζοντας τέταρτη ήττα σε πέντε αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Ντι Φραντσέσκο παίζει ανοιχτά και επιθετικά κόντρα σε κάθε αντίπαλο, κάτι που περιμένουμε να πράξει και απέναντι στην Αταλάντα που πριν από δύο βδομάδες φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Τζένοα στο Μπέργκαμο.

Οι “μπεργκαμάσκι” προέρχονται από ένα μίνι αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (2-1-0) και θέλουν να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους στο βαθμολογικό πίνακα, λίγα 24ωρα πριν την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και τη μάχη με τη Σέλτικ.

Βενέτσια – Αταλάντα Στατιστικά

*No / Goal στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της Βενέτσια.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Αταλάντα.

Βενέτσια – Αταλάντα Προγνωστικά

Θεωρούμε πως η Αταλάντα δύσκολα δεν θα αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Pierluigi Penzo”, σε μία αναμέτρηση που περιμένουμε να έχει γκολ. Επιλογή μας αποτελεί το Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 1.85.

16:00 Βενέτσια – Αταλάντα Χ2 & over 1,5 (1.85)

Panagiotis Kistoglidis
Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!