Καλημέρα στους φίλους/ες του Liveagones!
Η χθεσινή ημέρα είχε μισή επιτυχία. Αρχικά, δεν επαληθεύτηκε το ποντάρισμα στον άσο της Αϊντχόφεν εναντίον της Μπενφίκα (0-0) η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από το μισάωρο. Από την άλλη, επιβεβαιώθηκε πολύ εύκολα, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, το ποντάρισμα στο goal/goal & over 2.5 στο ματς της Φερεντσβάρος με τη Γιουνγκ Μπόις (2-3). Το κουπόνι πάμε στοίχημα σήμερα περιλαμβάνει αναμτερήσεις ρεβάνς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Προγνωστικά Στοιχήματος Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μονακό
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ παρουσιάζεται αρκετά σοβαρή στις υποχρεώσεις της τελευταία, με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Είναι ενδεικτικό ότι προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, σε πρωτάθλημα και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Η πιο πρόσφατη ήταν εναντίον της Τσορνομόρετς εκτός έδρας, με σκορ 0-3. Στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, απέκλεισε τη Γκενκ με δύο νίκες, οι οποίες είχαν το ίδιο σκορ 2-1. Μετρά 5/6 παιχνίδια με “2-3 γκολ”. Η Μονακό από την πλευρά της δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση αγωνιστικά και κατά συνέπεια ψυχολογικά. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες, σκοράρει με δυσκολία και ο Νίκο Κόβατς είναι στα σχοινιά και καλείται να βρει λύσεις. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Σπάρτα Πράγας με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-1. Οι Μονεγάσκοι μετρούν 5/6 αναμετρήσεις τελευταία με under 2.5 γκολ.
Εκτίμηση: H Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς στη Γαλλία και αυτό της δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραρε σχετικά νωρίς και στη συνέχεια αμύνθηκε αποτελεσματικά για να διατηρήσει μέχρι τέλους αυτό το υπέρ της 0-1. Τέσσερις διαδοχικές νίκες μετρά η ουκρανική ομάδα, οι τρεις πιο πρόσφατες με μηδέν παθητικό. Από την άλλη, η Μονακό έχει αρχίσει πολύ άσχημα τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα δεν έχει σημειώσει νίκη σε τρία παιχνίδια. Τελευταία, ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λανς με σκορ 0-2. Δεν έχει πετύχει γκολ σε τρία παιχνίδια. Ποντάρουμε στον 1 DNB σε απόδοση 2.08.
Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
Τα προγνωστικά στοιχήματος
22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μονακό | 1 DNB @ 2.08